Efter regn kommer solsken!!!!!!

I Lördags åkte vi på förlust mot Holland med åtta poäng. Vi började matchen bra och ledde matchen med femton poäng i första halvlek, men tappade sedan vårt spel och därmed ledningen. Framförallt förlorade vi det starka försvarsspel vi har haft under hela sommaren. Holland är ett så pass starkt lag att vi helt enkelt inte har råd att skjuta låg- procentigt, stå på hälarna i försvar och vara nummer två på alla lösa bollar!

Det positiva är dock att vi har så många moment som vi kommer göra bättre. Vi har mer än fyra ess i skjortärmen och det starkaste, Hjärter ess, kommer aldrig lämna det svenska damlandslaget. Det är det här vi har väntat på hela sommaren.. Blod, svett och tårar(faktiskt!) kommer inte vara förgäves!! Likt fågeln Fenix kommer vi resa oss ur askan och aldrig ge upp. 

Summan av kardemumman är alltså att vi måste vinna med minst nio poäng för att det slutliga resultatet ska bli positiv i vår favör. Jag skulle mer än gärna spela sommarens sista match redan idag, helst NU, men vi måste tyvärr vänta tills på Onsdag. Då först får vi chansen att spela andra halvlek, och den här gången på hemmaplan!

Ikväll och imorgon tränar vi. Vi är tillbaka i Norrköping och saker och ting är som de brukar vara. Jossan och jag har fått tillbaka rum 210 så alla bitar börja falla på plats. Oj vad jag längtar!
#10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0