Vinst!!!!

Det var något trevande första 20 minuter i den första EM- kvalsmatchens mot Portugal igår. En första halvlek som ur åskådarnas perspektiv måste varit ganska ointressant rent poängmässigt med fjuttiga 21- 20 i halvtidspausen. Andra halvlek blev dock mer fartfylld med lite bättre och avslappnat spel från vår sida! En bra fjärdeperiod satte punkt för matchen även fast det aldrig riktigt kändes som om matchen var i fara. Slutresultatet kunde skrivas 67- 50 till vår favör. Tur för oss alla att Frida lyckades sätta några snygga korgar=)

Vi är med andra ord fortfarande obesegrade! =) Grattis Lasse och Härdan (Anders?) till Er första tvåpoängare och grattis oss till en planenlig seger!

Stämningen i Stadium var fin och på läktarna satt 661 basketintresserade personer. Hoppas på lika stort engagemang till matchen mot Luxemburg den 26:e.  

Ps: Stort tack till Eivind Möstl, även känd som Ervind Höns, och de gulklädda KFUM Central som så troget i amerikansk anda satt och viftade med uppblåsbara trummpinnar hela matchen!

Grattis också till Chioma till segern i den interna tävlingen=) Du slog mig knappt på mållinjen....
#10


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0