Mot nya mål

Nu har vi fått några sköna men inte direkt lata dagara hemma att återhämta oss på innan turnen fotsätter och denna gång drar vi till Estland och närmare bestämmt Tallin för våran andra EM kval match =) Men först imorgon torsdag blir det 2 hårda träningspass i fryshuset innan vi på fredag morgon beger vi oss mot arlanda och våran resa mot Tallin tar fart! Vi har närmare bestämmt haft 4 dagar hemma vilket har varit helt underbart men dom har bestått av hård träning även dom då sjukgymnast Jörgen har lagt upp träningsprogram åt oss alla! Men även om vi kört på hårt är det alltid skönt att få komma hem och slappna av lite och träffa familj, vänner och eventuellt pojkvänner för det är alltid en speciell känsla att få vara hemma, även om det bara är för några få dagar så får man lite extra energi på nått sätt!!

Men under dessa dagar har jag (Frida. E) Elin och Louice hunnit få en lite matgenomgång och lite kostrådgivning av SOKs kostrådgivare Phoung Pihlträd.. en mycket trevlig och glad tjej som hade mycket bra saker att bidra med,, många nya, spännande och goda recept som vi nu får testa på att laga i våra respektive hemstäder i Frankrike Spanien och Ryssland. Jätteroligt med lite ny inspiration och nya saker att göra!!

Men nu måste man försöka få lite sömn innan klockan ringer och det är dags att åka till fryshuset för träning,,  mycket viktigt med sömn nu när man är mitt under en kval period och det är matcher och träningar hela tiden!!

Ha de gött!!

# 6 (Frida E)

Kommentarer
Postat av: Basketlover

Phong Philträd?!?!

2009-08-20 @ 14:14:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0