Övertygande seger!

Ibland ser basket såååå lätt ut! Idag var definitivt en sådan dag, eller så är det bara ett faktum att Luxemburg inte var särskillt bra! Vinst idag med 118-35! En match som i praktiken var slut efter cirka 5 minuter, men vi höll konsentrationen uppe och körde vårat race hela vägen, vilket alltså gav en seger med 83p....INTE ILLA! och på något sätt känns de som att de måste vara den största segern i Svensk baskets historia! I alla fall om man räknar i landskamps sammanhang! Bra Jobbat Brudar!

Matchen slutade dock inte lika roligt, Nina trampade snett och jag måste erkänna att jag faktiskt trodde att den var bruten, men vi kan alla dra en lättande suck, för jag fick precis ett sms från Bettan där det står att Ninas fot INTE är bruten! Wiiieee! Skönt att höra! "Tack Gode Gud" signerat Bettan!

Nu är alla tjejer tillbaka i sina respektive hem för 4 dagars egenträning och vila innan det återigen drar ihop sig, men då för tuffare matcher som vi alla ser fram emot!

Vill också säga tack till den publik som var och kollade i Norrköping denna kväll!  Tack för ert stöd trots den ojämna matchen och vi hoppas att ni kommer tillbaka till den 9:onde september för det är då det gäller!  

Hey Baberiba!
#9

Kommentarer
Postat av: steVe

haha grattis !

2009-08-27 @ 00:35:35
URL: http://stevieee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0