Dan före dan!!

"Kanske tidernas bästa landslag" ,citerat från SVT Sporten 3/8 har som målsättning att 2012 delta i OS i London! Målet är dock en lång väg att vandra med flera delmål. Närmast behöver vi ta oss vidare som etta eller två i gruppen för att därefter möta ett lag från den andra gruppen i två matcher. En vinst där skulle betyda avencemang till A- gruppen! Nästa sommar skulle fyllas med kvalmatcher till EM slutspel. Väl under EM krävs en femteplats eller eventuellt en åttendeplats för att få chans att slutgiltligen få vara med i OS!!!

I fortsättningen ska det här bli The Place To Be och platsen där Du verkligen får veta vad vi tycker och känner, hur träningarna går, vilka vi är och hur man skapar ett framgångsrikt landslag!  

Den långa vandringen börjar redan imorgon med match mot Portugal. I Norrköpings nya stolthet Stadium Arena drabbar vi samman med vår grupps förmodlligen starkaste motståndare. Förra sommaren vann vi med 22 poäng i ett soligt Portugal. En vínst imorgon skulle NÄSTAN betyda gruppseger...... Fast så får man såklart inte tänka och än mindre skriva=) Som Coach Johansson brukar säga finns det inget värre sätt att förlora på som av underskattning..

Med nymålade naglar (blå såklart), tre helt okej träningspass i benen och med drömmar om EM är det dags för sömn på hotellrum 209 på Scandic i Norrköping. Den sedvanliga behandlingen av sjukgymnasternas sjukgymnast J. Sandberg av Jossans hälsena/fot har ägt rum och nu väntar bara en oändlig väntan på sommarens första viktiga match! 

Alltså, 16:00 i Stadium Arena! Be there and wear bananas=)
#10


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0