Basket.

Basket, eller korgboll, uppfanns 1891 av en kanadensisk tränare. Idag har sporten spridit sig utöver hela världen och har utvecklas till världens mest utmanande och mest underhållande sport. De fysiska kraven är oendliga: spänst, explosivitet, uthållning, styrka, smidighet. Listan kan göras lång. Fokus kan inte bara ligga på att springa så fort vi kan, utan vi måste samtidigt hantera en randig boll! Och som om inte det skulle vara nog; detta måste göras med händerna! Det slutgiltliga målet är att skjuta bollen i en ring som sitter på 305cm höjd, ibland även från långt avstånd.
 
När man konstaterat detta är det kanske inte så konstigt att basketspelare automatiskt förknippas med en särskilt attityd. Det vi gör är trots allt VÄLDIGT avancerat! Mode, musik och levnadssätt inspireras fortfarande mycket av USA. Prov på detta visas i dagens outfit nedan=)
 

Dagens outfit 2Dagens outfit 1
Idag blir det träning med Solna. Flykten från Norrköping har gjort mig avslappnad och jag känner mig hemma bara av att vara borta och i närheten av Jossan. Ska bli spännnande att få underkasta sig coachduon Kausite/ Näsström..

Stay kool
#10

Kommentarer
Postat av: Elde

Hahaha såååå läckert bettan o jossan!!!

2009-08-18 @ 19:42:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0